Szervezeti kommunikáció

Szervezeti kommunikáció

A társadalmi szerepvállalás és a civil közélet során az adekvát kommunikáció szinte minden területen elhanyagolhatatlan.

A tudatos és tervezett kommunikáció során rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, de nem mindegy, hogy milyen üzeneteket, csatornákat és stratégiát választunk. A 6 órás képzés alatt körbejárjuk a PR és marketing főbb trendjeit, a márkák, a bizalom, a megítélés, az arculat, a sajtó, a közösségi média és egyéb ismerősen hangzó fogalmak valódi értelmét. Megismerjük, hogy milyen eszközök állnak a szervezet rendelkezésére az önkéntesek toborzásától a forrásteremtésig, a rendezvényszervezéstől a lobbizásig.

A képzésen a civil szervezetek számára releváns gyakorlati tudnivalókat és fontosabb trendeket lehet elsajátítani.

2 X 3 óra, 16.00-19.00
1. képzési nap: október 10.
2. képzési nap: október 17.

Tréner: Büchler András, kommunikációs szakember

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT, A KÉPZÉSRE MINDEN HELY BETELT.

 

Dátum: 2017. október 10. 16.00-19.00
Helyszín: Mozaik Hub, 1053 Ferenciek tere 7-8.

6 értékelés

Csont Szandra, GJE
5 értékelés
Nagyon érdekes és hasznos volt szerintem a kétalkalmas Szervezeti kommunikációs előadás. Elképesztően jól összefoglalta a lényeget. Adott egy biztos, átfogó tudásanyagot, amivel el lehet indulni, és kibontani a részleteket. Köszönöm.
Fülöp Gabriella
5 értékelés
A hasznos információk mellett, a gyakorlati technikával a saját szervezetet is áttekinthetőbben lehetett felmérni. Köszönöm a lehetőséget. 🙂
Petró Tamás
5 értékelés
Ritka és minőségi tudást kaptunk, köszönöm!
Csonka-Kis Andrea
5 értékelés
Az egyik legalaposabb tudású, legjobb előadó, akivel valaha találkoztam. Ezen felül hihetetlenül jó a humora, és emberileg is értéket közvetít.
Dés Julcsi
5 értékelés
Jó volt és hasznos is.Köszi!
Csala Tünde
5 értékelés
Az egyik legszuperebb képzés volt amin részt vettem a HUB-ban. Sokrétű volt, részletes, nagyon jól felépített, abszolút érthető, az előadóról Büchler Andrásról pedig az első fél óra után látszott, hogy mennyire hozzáértő, naprakész, profi előadó. Nagyon nagy élmény volt, rengeteget tanultam, köszönöm 🙂

A jelentkezéshez, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot

adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot.

A te értékelésed: