SWOT, Logikai modell, Stakeholder térkép workshop

SWOT, Logikai modell, Stakeholder térkép workshop

Logikai modell – október 6. 16.00-19.00
A logikai modell az egyik leggyakrabban használt menedzsment eszköz, melyet első sorban a munkánk elemzésére, mérésére és értékelésére használhatunk. A logikai modell segít tisztább képet kapni az általunk kezelni kívánt problémáról, az elérni kívánt változásról, a kapacitásunkról és a szükséges forrásainkról, a stakeholdereinkről, intervenciónkról és annak következményeiről, valamint az ezek közti egyes összefüggésekről is.

SWOT-analízis – október 27. 16.00-19.00
A SWOT-analízis egyszerű, hatásos és éppen ezért igen gyakran használt menedzsment eszköz, melyet csoportban vagy egyénileg is készíthetünk. A SWOT segít tisztább és átfogóbb képet kapni a szervezetünkről, valamint arról a környezetről, amelyben szervezetünk működik. Az elemzés során a szervezet állapotát (belső tényezőket), valamint a külső tényezőket vesszük számba, melyeket a jobb eredmény elérésért később egyenként is szükséges kifejtenünk.

Outreach ciklus és stakeholder térkép – november 17. 16.00-19.00
Kik a szervezetünk, tevékenységünk stakeholderei? Hogyan azonosítsuk és találjuk meg azokat, akik közvetlenül vagy közvetetten érdekeltek vagy érintettek a projektünkben, szervezetünkben? Hogyan kommunikáljunk és vonzzunk be résztvevőket, önkénteseket, akik később proaktív közösségi tagok, közösségi vezetők lehetnek? Az outreach ciklus szem előtt tartásával, valamint egy stakeholder térkép készítésével hatékonyabban, hosszú távon megtartva vonhatunk be új résztvevőket szervezetünk munkájába, valamint átfogóbb képünk lesz partnereink köréről, szervezetünk igényeiről a partnerségek terén.

A workshopok díjementesek, de regisztrációhoz kötöttek. A workshopokra külön-külön vagy akár egyszerre mind a háromra is lehet jelentkezni. Kérjük, a regisztrációs lap kitöltésekor jelezd, hogy melyik alkalomra/alkalmakra szeretnél jelentkezni.

Dátum: 2016. október 27. 16.00-19.00
Helyszín: Mozaik Hub, 1053 Ferenciek tere 7-8.

7 értékelés

Benedek Ágnes
5 értékelés
Gyors, átfogó, hasznos. Különösen érdekes volt, amikor párban 10 perc alatt felvázoltuk a szervezetünk SWOT-analízisét úgy, hogy a másik - aki semmit sem tudott rólunk - nagyon jó ötleteket, támpontokat adott.
Somlyai Nikolett
5 értékelés
Szerintem nagyon jo es kompakt volt a wokshop. Eddig csak elvetve talalkoztam ezekkel a foglmakkal/ tecknikakkal. Mostmar ugy erzem van egy szolid es biztos bazistudas, amit növelhetek. A SWOTrol szivesen mennek egy külön fejlesztö workshopra is.
Wéber Renáta
5 értékelés
szuper volt
Holmár Ági
5 értékelés
Nekem mindig katartikus élmény ezeken a képzéseken részt venni. Mircea nagyon profi, óriási tudása van. Köszönöm 🙂
Dés Julcsi
5 értékelés
Hasznos volt, és bár nagyon fáradt voltam, elég pörgős és érdekes volt ahhoz, hogy tudjak figyelni. Köszi:-)!
Halász Áron
5 értékelés
olyan dolgokról volt szó, amikről volt vmennyi fogalmam, de jó volt ezt így összefoglalni, végiggondolni. sztem hasznos lesz a jövőben.
Böröcz László
5 értékelés
Ezek az előadások fontosak számomra. Megtanulom a szervezetfejlesztés során használt fogalmakat, kifejezéseket. Megtanulom a szervezetünket új szempontok szerint értékelni, a problémákat, feladatokat külső szempontból analizálni. Mircea tudását mindvégig lelkesült interpretációban adja át, így a hosszú előadásoknak csupán a végére lankad a figyelmem.

A jelentkezéshez, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot

adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot.

A te értékelésed: