Storytelling workshop civil szervezeteknek

A hatékony kommunikáció alapjait a civil szektorban is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, így jobban kapcsolódjanak hozzánk és munkánkhoz.

Ezen az interaktív workshopon bemutatjuk, miért fontos a társadalmi változásért dolgozó civil szervezetek kommunikációs eszköztárába emelni a storytelling módszertanát. Mik a történetmesélés alapvetései? Miként épül fel egy hatásos történet? Milyen céllal, mely célcsoportok felé és mikor érdemes ezt a módszertant alkalmazni? Ezekre a kérdésekre keressük majd együtt a válaszokat.

Kinek ajánljuk a workshopot?
Civil szervezetek kommunikációért felelős munkatársainak, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, kampányok tervezésében, vagy a szerevezet forrásteremtésében.

A workshopot személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes. A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: április 26. 10:00-16:00
Tréner: Szabó Dominika (Storyndipity)

4,8 rating
36 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2024. 04. 26.
Expired!

időpont

10:00 - 16:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

  • Szabó Dominika
    Szabó Dominika

    Szabó Dominika több mint 15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A civil kurázsi a katalizátora, ezért foglalkozik (saját vállalkozása és egyetemi oktatói teendői mellett) civil szervezetek és társadalmi vállalkozások kommunikációs stratégiájának, adománygyűjtő kampányainak tervezésével és menedzselésével.

    Évek óta mentorál startupokat, mert inspirálja egy-egy kiváló, új üzleti ötlet. Storytelling és kommunikációs trénerként pedig üzletfejlesztési, márkaépítési és kommunikációs célokra fókuszáló workshopokat tervez és facilitál, egyetemi óraadói feladataival összeegyeztetve.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.