Megtelt // Storytelling workshop civil szervezeteknek

A hatékony kommunikáció alapjait a civil szektorban is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni.

Ezen az interaktív workshopon bemutatjuk, miért fontos a társadalmi változás elérését célul kitűző civil szervezetek stratégiájára emelni a storytelling módszertanát, miben rejlik a jó történet ereje, mi a storytelling eszköztára, miként épül fel egy effektív történet. Azt is körbejárjuk, milyen helyzetekben, célcsoportokkal és céllal érdemes a módszertant használni.

Kinek ajánljuk a workshopot?
Olyan civil szakembereknek, akik a szervezet kommunikációjával foglalkoznak, hatással bírnak a szervezet kommunikációs stratégiájára, kampányok tervezésére, a szervezet forrásteremtésére.

A workshopot személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes. A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: március 10. 10:00-16:00
Tréner: Szabó Dominika (Storyndipity)

4,8 rating
36 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2023. 03. 10.
Expired!

időpont

10:00 - 16:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

  • Szabó Dominika
    Szabó Dominika

    Szabó Dominika több mint 15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A civil kurázsi a katalizátora, ezért foglalkozik (saját vállalkozása és egyetemi oktatói teendői mellett) civil szervezetek és társadalmi vállalkozások kommunikációs stratégiájának, adománygyűjtő kampányainak tervezésével és menedzselésével.

    Évek óta mentorál startupokat, mert inspirálja egy-egy kiváló, új üzleti ötlet. Storytelling és kommunikációs trénerként pedig üzletfejlesztési, márkaépítési és kommunikációs célokra fókuszáló workshopokat tervez és facilitál, egyetemi óraadói feladataival összeegyeztetve.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.