Megtelt // Social media kommunikáció civil szervezeteknek

Hogyan jelenjünk meg hatékonyan a közösségi médiában, a Facebookon és az Instagramon? Kell-e fizetett hirdetéseket használnunk a kommunikációnk során? Ha igen, hogyan tervezzünk hatékonyan célcsoportot?

A social media tréning gyakorlatias tudást ad át, amit a gyakorlatba átültetve sokat fejlődhet egy civil szervezet közösségi kommunikációja. A tréning interaktív, ahol minden résztvevő javaslatokat kaphat a saját social media tevékenységére is.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek online kommunikációért felelős vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, a kommunikációs platformok üzemeltetésében.

A képzést személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes.
Időpont: március 31.
10:00-16:00

Tréner: Miklósi Marcell Gábor
Drive Online Marketing

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

4,7 rating
22 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2023. 03. 31.
Expired!

időpont

10:00 - 16:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

 • Miklósi Marcell Gábor
  Miklósi Marcell Gábor

  Miklósi Marcell a Drive Online Marketing ügynökség egyik vezetője, kiemelt területei közé tartozik a social media menedzsment,
  ezen belül pedig leginkább a social PPC marketing, ami Facebook, Instagram és TikTok hirdetési kampányok készítésében és stratégia alkotásában
  mutatkozik meg.

  Facebook Blueprint vizsgával rendelkezik. Számos civil szervezeti kampánynak volt már a felelőse, tanácsadásokat és tréningeket is tart a jó ügyek érdekében.
  Dolgozott már együtt többek között a NIOK Alapítvánnyal, a Political Capital-lal, a Káva Színházzal, és a Tudatos Vásárlók Egyesületével is.

  Munkájában az állandó kihívásokat és a fejlődést szereti a legjobban.
  Megjelennek új platformok, új hirdetési megoldások, algoritmus frissítések történnek, amiket le kell követniük, hogy az ügyfeleik számára a legjobb eredményeket tudják elérni.

  Szerinte, az egyik legjobb érzés, amikor egy új ötletet próbálhat ki valamelyik ügyfelénél és ez eredményeket hoz, őt pedig ez inspirációval tölti el.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.