Online kommunikációs eszköztár civil szervezeteknek

Digitális világunkban elengedhetetlen, hogy egy civil szervezet online is kommunikáljon. Ennek legmegbízhatóbb formája a saját honlap működtetése, melyen nem kell megfelelnünk a mások által üzemeltetett platformok folyamatosan feltételeinek. A kommunikáció e formáját megkerülni nehezen lehet, hatékonyan végezni annál inkább.

Hogyan használható fel az online világ egy civil szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőjében, és hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak a kereső használói? Milyen egy hatékony és vonzó weboldal?
A fenti kérdésekre ad gyakorlatias válaszokat és egyszerűen használható eszközöket az Online kommunikációs eszköztár képzésünk. A tréning alkalmával minden résztvevőnek lehetősége van konkrét kérdéseket is feltenni a saját online kommunikációjával kapcsolatban.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek kommunikációért, online kommunikációért felelős munkatársainak, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, illetve a kommunikációs platformok üzemeltetésében.

A képzést személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes.
Időpont: február 23.
10:00-16:00

Tréner: Muhi András Zsolt
Drive Online Marketing

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

5,0 rating
21 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2024. 02. 23.
Expired!

időpont

10:00 - 16:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

 • Muhi András Zsolt
  Muhi András Zsolt

  Muhi András a Drive Online Marketingnél az ügyfélkapcsolatokért felelős vezető. Marketinggel és értékesítéssel foglalkozik közel 20 éve.
  Emelett mentálhigiénés segítő szakemberként is dolgozik csoportokkal és egyszemélyes helyzetekben egyaránt.

  Az önkéntes munkával a cserkészeten keresztül ismerkedett meg. Segítőként dolgozott Máltai Szeretetszolgálatnál és a Perinatus Alapítványnál. Mindig azokat a feladatokat keresi, ahol emberekkel lehet kapcsolatba lépni. A pszichológia, a sales és a marketing határterületei tartják ébren a motivációját.

  Sok előadást tartott egy Google roadshow keretében az ország nagyobb városaiban az online marketingben rejlő lehetőségekről. Akkor érzi magát komfortosan, ha a hallgatóság aktív részesévé válik az előadásainak.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.