Online kommunikációs eszköztár civil szervezeteknek

Hogyan használható fel az online világ egy szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőben? Hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak az online kereső emberek? Milyen egy hatékony weboldal?

A fenti kérdésekre igyekszik gyakorlatias válaszokat és egyszerűen használható eszközöket adni az online kommunikációs eszköztár tréning. Az oktatás alkalmával minden résztvevőnek lehetősége van konkrét kérdéseket feltenni a saját online kommunikációjával kapcsolatban.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek online kommunikációért felelős vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, a kommunikációs platformok üzemeltetésében

A képzést személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes.
Időpont: október 13.
10:00-16:00

Tréner: Muhi András Zsolt
Drive Online Marketing

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

5,0 rating
12 értékelés

Értékeld eseményünket!

Foglalás az eseményre

Szabad Helyek Száma: Unlimited
A képzésre elfogytak a helyek.

dátum

2023. 10. 13.

időpont

10:00 - 16:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)
REGISZTRÁCIÓ

Előadó

  • Muhi András Zsolt
    Muhi András Zsolt

    Muhi András a Drive Online Marketingnél az ügyfélkapcsolatokért felelős vezető. Marketinggel és értékesítéssel foglalkozik közel 20 éve. Emelett mentálhigiénés segítő szakemberként is dolgozik csoportokkal és egyszemélyes helyzetekben egyaránt.
    Az önkéntes munkával a cserkészeten keresztül ismerkedett meg. Segítőként dolgozott Máltai Szeretetszolgálatnál és a Perinatus Alapítványnál. Mindig azokat a feladatokat keresi, ahol emberekkel lehet kapcsolatba lépni. A pszichológia, a sales és a marketing határterületei tartják ébren a motivációját.
    Sok előadást tartott egy Google roadshow keretében az ország nagyobb városaiban az online marketingben rejlő lehetőségekről. Akkor érzi magát komfortosan, ha a hallgatóság aktív részesévé válik az előadásainak.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.