Legacy Giving – Hagyatéki adományozás // MASTERCLASS

Mi az a hagyatéki adományozás? Hogyan kezdhetünk bele a forrásteremtés e formájába kis szervezetként? Hogyan illeszkedik a hagyatéki adományozás a már meglévő forrásteremtési stratégiánkba?

A legacy giving, vagyis “hagyatéki adományozás” vagy “tervezett adományozás” egy magánszemély által végrendelet vagy más hivatalos rendelkezés útján tett adományozás.
A hagyatéki adományozás számos formát ölthet, például az ismétlődő adományokat, amelyek az adományozó életében kezdődnek és halála után is folytatódnak. A hagyatéki adományoknak nem csak a formája, de tárgya is változatos lehet: pénzbeli adomány mellett, ezek lehetnek ingatlan vagy ingóságok is.
A képzés során ezt – a Magyarországon alig ismert és keveset tárgyalt – forrásteremtési formát mutatjuk be az alapoktól az első praktikus lépéseikig, hogy segítsünk új lehetőségeket nyitni szervezeted forrásteremtési munkájában.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek forrásteremtésért felelős vezetőinek, munkatársainak. Elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a forrásteremtési stratégia kidolgozásában, a forrásteremtési munka koordinálásában.

A képzés nyelve angol. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek limitáltak, és azok a jelentkezők élveznek előnyt, akik vettek már részt korábban forrásteremtés vagy stratégiai képzésünkön. A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

A képzés két 2,5 órás alkalomból áll:
1. képzési nap: november 30. – 16:00-18:30
2.képzési nap: december 7. – 16:00-18:30

Tréner: Richard Radcliffe
Radcliffe Consulting

Értékeld eseményünket!

dátum

2022. 11. 30.
Expired!

időpont

16:00 - 18:30

Helyszín

Online

Előadó

 • Richard Radcliffe
  Richard Radcliffe

  Tutor Richard Radcliffe FCIoF Cert has been specialising in legacies for over 30 years.
  He has developed over 400 legacy strategies ranging from small local charities to global.

  Richard has worked in every almost every European country (including Poland and Czech Republic), USA, Canada, Australasia Malaysia, Singapore, Israel, to name a few. Recently, he has launched a legacy campaign in Brazil which is due to cascade throughout South America.

  He has met over 34,000 charity supporters in legacy focus groups in nine countries. He has trained 40,000 people to communicate legacies and has written a book on legacy fundraising.

  He loves his work but never assumes he knows everything.
  There are lots of blogs on his website: www.radcliffeconsulting.org

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.