Tagság

A Mozaik Hub többfajta lehetőséget biztosít szervezetek, projektek, egyéni kezdeményezők számára hosszú távú közös munkára, szakmai és egyéb hozzájárulások formájában.

rezidens tagok a Mozaik Hub központi szereplői, akik a Hub által kínált megosztott munkatér, valamint infrastruktúra közvetlen használói. A Mozaik Hub tagok emellett konzultáció, tréningek, szakmai segítségnyújtás formájában további támogatásban részesülnek olyan területeken, mint például stratégiai tervezés, forrásteremtés, jogi-pénzügyi ismeretek, önkéntesekkel való munka, kommunikáció stb.

csatlakozó tagok olyan szervezetek, melyek közvetlenül nem a Mozaik Hubban működnek, de részesülnek szakmai konzultációban, valamint lehetőségük van a Hub által szervezett tréningeken, képzéseseken részt venni.

Hub Up projektek egyszeri, egyéni vagy kiscsoportos kezdeményezések, melyek kibontakozásához és sikeréhez a Mozaik Hub által fenntartott infrastruktúra biztosításával, szakmai segítségnyújtással, valamint mikro-támogatások lehetőségével járulunk hozzá. Évente 5-6 egyszeri projekt támogatására nyílik lehetőség a Hub keretében – a projekt és ötletgazdák a Szarvasi táboron, valamint nyilvános felhívásokon keresztül kerülnek kiválasztásra.

A Mozaik Hub szakmai csapata az alábbi kritériumok alapján választja ki a Hub résztvevőit, legyen szó rezidens tagokról, csatlakozókról vagy Hub Up projektekről:

 

Innováció – új válaszok és megoldások közösségi/társadalmi problémákra, valódi változási lehetőséggel.
Kreativitás – vízió- és problémamegoldás központú beállítottság egyszerre.
Színvonal – új ötletek hatékony és fenntartható módon való megvalósítása.
Hatás – valódi lehetőség rendszer szintű változások elérésére.
Etikusság – bizalomra épülő kapcsolat, átláthatóság.

 

Amennyiben a fenti lehetőségek felkeltették érdeklődésedet és szeretnél szervezeteddel vagy egyéni kezdeményezőként Mozaik Hub tag lenni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.