Online marketing

Online marketing

Kommunikációs képzéssorozatunk 3-ik eleme, amely elsősorban az online marketing tartalmakra és eszközökre fókuszál. Ezek közül is kiemelten foglalkozik a Google AdWords kampányokkal, kereső optimalizálással, valamint a remarketinggel.

Ezt a workshopot azoknak ajánljuk, akik gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni, hogy a jövőben még hatékonyabb online kommunikációs kampányokat folytassanak social media felületeiken. A workshopon való részvétel feltétele Google AdWords fiók és Facebook oldal megléte. Google Adwords fiók felállításához szívesen nyújtunk előzetes segítséget.

A workshopot a NIOK Alapítvány online kommunikációs szakembere tartja.

 

Dátum: 2018. december 14. 10.00-16.00
Helyszín: Mozaik Hub, 1053 Ferenciek tere 7-8.

10 értékelés

Balázs
5 értékelés
Jó és hasznos képzés volt. Gyakorlat-orientált, de az elméleti-stratégiai alapokra építkezve... Köszönöm!
Csibi Júlia
5 értékelés
Köszönöm a lehetőséget, sok hasznos dolgot megtudtam, amit a munkám során alkalmazhatok.
Csont Szandra
5 értékelés
Az egész kommunikációs képzéssorozat nagyon hasznos volt. Imádtam. Azon belül pedig az Online Marketing előadás kiemelkedően, hiszen elképesztpően gyorsan változnak az online kommunikációs trendek, jó képben lenni. Köszönöm.
Muriel Wagner
5 értékelés
Nagyon jo benyomast kaptunk a Google Ads vilagaba, kompetens es rugalmas volt az előadó, közkívánatra a Facebook hirdetesek lehetőségeiről is mesélt. Aminek talán még örültem volna: hogyha egyszer gyakorlatban is átmegyünk, hogy kell egy ilyen hirdetést összerakni, nem csak a strategiai háttérről beszélünk. Érdemes lehet a jövőben több(kettő-három) részes workshop sorozatot szervezni, ahol mind a Facebookra, mint az AdWordsra lehetne áttérni, gyakorlati példákkal összeállítani egy kampányt illetve melyebben az analyticsbe is belemenni. Összeségében viszont nagyon magas színvonalú workshop volt mint ahogy eddig is, egy csomó hasznos tippet tudtam hazavinni, nagyon örülök, hogy reszt vehettem.
Pál Borbála
5 értékelés
Számomra nagyon hasznos volt ez a képzés, sok új és hasznos információt tartalmazott és valóban a civil szervezetek igényeire volt szabva. A képzés során előhozakodhattunk a személyes kérdéseinkkel, problémáinkkal, és ennek megfelelően kaptunk tanácsot. Jól kihasználtuk az időt, úgy érzem hogy amennyi információ belefért, azt mind sikerült átadni. Az előadónk nagyon felkészült volt és érdekesen adta át a témát, látszott, hogy valóban örömmel segíti a civil szervezetek munkáját. Köszönöm a lehetőséget!
Csonka-Kis Andrea
4 értékelés
Az ismeretanyag rendben volt, az előadó nem túl érdekes, nem is túl unalmas. Az igazán kellemetlen része a dolgonak az volt, hogy nem akaródzott ebédszünetet tartani, hiába beszéltük meg, és jelezték a jelenlévők, hogy éhesek. Hasonló a vége: előbb befejezte, nem volt kérdés, de nem mehettünk haza az új ismereteken rágódni, hanem még vagy 40 percet kényszeredetten beszélgetni kellett. Egyébként köszönöm a szervezést, a barátságos légkört, és hálás vagyok a Hubnak, sokat tanultam.
Szilágyi Erika
5 értékelés
Klassz volt. Érhető, érdekes, humorral fűszerezett, pörgős, visszaigazolós.
Mayer András
5 értékelés
Sok hasznok információt kaptunk és mindezt nagyon élvezhető formában. Nagyon jó volt, hogy lehetett kérdezni, közben is. Főleg az adwords-ről volt szó, a facebookra kevesebb idő maradt. Örülnénk, ha lenne folytatása.
Szabó Kálmán
4 értékelés
A téma nagyon aktuális, az előadó felkészültsége kiváló, a körítésen (meghirdetés, helyszín) lehet még egy kicsit javítani.
Kádár Anna
5 értékelés
Hasznos segitokesz szemelyreszabott rugalmas szorakoztato

A jelentkezéshez, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot

adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot.

A te értékelésed: