Online kommunikáció alapok

Online kommunikáció alapok

Szervezeti kommunikáció című képzésünk kiegészítője, mely kiemelten fókuszál a civil szervezetek online kommunikációjára és online felületeire, a tudatos tervezésre, valamint tudatos használatra. A képzésen szó lesz a célcsoportok meghatározásáról, a szervezeti kommunikáció megtervezéséről, egyes csatornák (Facebook, honlap, hírlevél) kialakításáról és használatáról, valamint röviden arról is, hogyan lehet ezeket a felületeket adománygyűjtésre használni.

Tréner: Ujvari Panna, a NIOK Alapítvány kommunikációs vezetője tartja.

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT, A KÉPZÉSRE MINDEN HELY BETELT.

Dátum: 2017. december 11. 9.30-16.30
Helyszín: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.

5 értékelés

teszt
0 értékelés
teszt
bence teszt
5 értékelés
szuper volt
Gergely Viktória
4 értékelés
Nagyon jó volt, csak picit más elvárásokkal érkeztem - nem volt tiszta számomra, hogy az adománygyűjtés ennyire hangsúlyos lesz, így az online kommunikáció többi oldalára kevesebb idő jutott. Panna szuperül tartotta csoportot, abszolút hasznosnak érzem a napot.
Stern Péter
5 értékelés
Mindennapi példákon keresztül, interaktívan, nyújtott alkalmazható tudást.
Jobbágy bálint
5 értékelés
Szerintem nagyon jó volt a képzés, bár az információk egy része már megvolt, segített abban hogy jobban tudjam struktúrálni őket. Nagyon hasznos volt, olyan szempontból, hogy több, releváns kérdést is felvetett amiket tovább lehet vinni. Szerintem minden egyes témakör amiről szó volt (FB, honlap, e-mail) megérne egy külön tréninget.

A jelentkezéshez, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot

adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot.

A te értékelésed: