Stratégiai gondolkodás és tervezés civil szervezeteknek

A magyarországi civil szervezetek legnagyobb többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának teljesítését.

A stratégiai gondolkodás és tervezés folyamatai hosszú távra adnak sorvezetőt a szervezet minden szegmenséhez: tevékenységéhez, stakeholdereihez, forrásaihoz és pénzügyeihez, kommunikációjához és értékelési folyamataihoz.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik megismerkedni a stratégiai gondolkodás elemeivel és átlátni a stratégiai tervezés teljes folyamatát. A képzés célja, hogy az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutasson, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési folyamataiban.

3 X 2,5 óra, 16.00-18.30
1. képzési nap: február 16.
2. képzési nap: február 18.
3. képzési nap: február 25.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

5,0 rating
22 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2021. 02. 16.

időpont

16:00 - 18:30

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online

Előadók

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.