Stratégiai gondolkodás és krízismenedzsment civil szervezeteknek

A magyarországi civil szervezetek legnagyobb többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának teljesítését.

A stratégiai gondolkodás és tervezés folyamatai hosszú távra adnak sorvezetőt a szervezet minden szegmenséhez: tevékenységéhez, stakeholdereihez, forrásaihoz és pénzügyeihez, kommunikációjához és értékelési folyamataihoz.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik megismerkedni a stratégiai gondolkodás elemeivel és átlátni a stratégiai tervezés teljes folyamatát. A képzés célja, hogy az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutasson, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

A vírushelyzet okozta esetleges krízishelyzetre, a korlátozott tervezési és működési lehetőségekre tekintettel a mostani képzés az általános tematikán kívül a krízismenedzsmenttel is foglalkozik, segítséget nyújt az alaptevékenység tudatosabb újratervezésében, és az általános működés fenntartásában.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési

3 X 2 óra, 16.30-18:30

1. alkalom: november 3.
2. alkalom: november 5.
3. alkalom: november 12.

Tréner: Cernov Mircea, Tordai Bence (Mozaik Hub)

5,0 rating
22 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2020. 11. 03.
Expired!

időpont

16:30 - 18:30

Helyszín

Online

Előadók

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.