Stratégia és menedzsment civil szervezeteknek

A magyarországi civil szervezetek nagy többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégiai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának követését.

Új képzésünk célja, hogy

 • segítsen betölteni a szervezet stratégiája és mindennapi működtetése közötti látszólagos űrt
 • bemutassa, hogyan következnek az egyes funkcionális területek a szakmai stratégiából
 • kapaszkodókat nyújtson abban, hogy hogyan lehet a stratégiát és a stratégiai gondolkodást a szervezet tervezési folyamataiban és működtetése során tudatosabban alkalmazni.

A képzés az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutat, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

Kinek ajánljuk a képzést? Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési folyamataiban.

2 X 3 óra, 16:00-19:00
1. alkalom: február 23.
2. alkalom: március 02.
Tréner: Tordai Bence (Mozaik Hub)

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Értékeld eseményünket!

dátum

2023. 02. 23.
Expired!

időpont

16:00 - 19:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

 • Tordai Bence
  Tordai Bence

  Tordai Bence tréner a Mozaik Hub vezetője. Kiemelt területei közé tartozik a projektmenedzsment, az önkéntesekkel való munka és a stratégiai tervezés. Ezekben a témákban szakmai konzultációkat, mentorálást is nyújt a Hubban dolgozó civil szervezeteknek.
  Bence több mint 10 éve aktív különböző civil szervezetekben, társadalmi kezdeményezésekben. Az informális oktatásban szerzett korábbi tapasztalatait igyekszik a Hubban folytatott munkájába is átültetni, a képzéseket minél bevonóbban és interaktívabban tartani.
  A képzések szerinte elsősorban elindítói egy hosszabb tanulási folyamatnak, és vallja, ha egy-egy ilyen alkalom után csak egy dolgot gondolunk újra a szervezetünkben, máris nagy sikert ért el a képzés. Ha épp nem a fenti témákról van szó, szívesen foglalkozik fenntarthatósággal, urbanisztikával és Budapest épített örökségével.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.