Projektmenedzsment civil szervezeteknek

A magyarországi civil szervezetek többsége projektek útján valósítja meg munkáját, projektciklusokban és projektidőszakokban tervez előre és szintén projekt alapon szerez pénzügyi támogatást tevékenységéhez. Látjuk és tapasztaljuk nap mint nap, hogy a projektmenedzsment, a tervezéstől a kiértékelésig milyen fontos szerepet játszik szervezetünk életében, sokszor azonban nem fordítunk rá elegendő figyelmet, nem tudatosan végezzük.

A képzés során a résztvevőknek lehetősége van egy teljes projektciklust átlátni és elemezni, annak valamennyi lépését és elemét megismerni. A képzés célja, hogy a résztvevőkben tudatosítsa a projektmenedzsmenttel kapcsolatos teendőket a szervezeten belül, és az elméleti keret megerősítésével magabiztosabbá tegye őket jövőbeli projektjük tervezésében és megvalósításában.

A képzésen szó esik majd a problémaelemzésről és igényfelmérésről, a projekttervezés fázisairól, az ütemezésről és időbeosztás, a logikai modell építéséről, valamint a projektköltségvetésről, projektfinanszírozásról és a cash-flow-ról is.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések szakmai vezetőinek, projektmenedzsereknek, ezen kívül önkénteseknek és aktivistáknak, akik jelenleg vagy a jövőben szeretnének projektvezetőként dolgozni.

2 X 3 óra, 16.00-18.30
1. képzési nap: márius 2.
2. képzési nap: március 9.

Tréner: Tordai Bence (Mozaik Hub)

4,9 rating
19 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2021. 03. 02.
Expired!

időpont

16:00 - 18:30

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online

Előadó

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.