Megtelt // Pénzügyi menedzsment alapok civil szervezeteknek

Ahhoz, hogy egy civil szervezet sikeres legyen, elengedhetetlen tudnia, hogy működésének és tevékenységének milyen pénzügyi alapjai és feltételei vannak. Sokan úgy gondolják, a pénzügyi menedzsment nem más, mint hogy egy szervezet könyvelése rendben legyen. Pedig ennél sokkal többről van szó.
A stabil, biztonságos, átlátható és fenntartható működés egyik kulcsa, hogy értsük, modellezni és tervezni tudjuk szervezetünk pénzügyeit.

A 2X3 órás képzés keretében a résztvevők elméleti és gyakorlati betekintést kapnak a pénzügyi menedzsment alapjaiba. Megmutatjuk, hogyan tervezhetjük és menedzselhetjük egy nonprofit szervezet pénzügyeit; áttekintjük a költségvetés készítésének és kiértékelésének folyamatát; bemutatjuk, miért van szükség ellenőrző mechanizmusokra egy szervezeten belül, és miért hasznos a cash-flow táblázat.

Kinek ajánljuk a képzést?
Olyan civil szervezeti szakembereknek, projektvezetőknek, akik szervezetükön belül pénzügyi menedzsmentért, pénzügyekkel kapcsolatos feladatokért avagy forrásteremtésért felelősek. Ezen kívül minden olyan önkéntesnek, képviseleti vezetőnek és szakmai vezetőnek, aki jobban át szeretné látni és megérteni a szervezetéhez kapcsolódó pénzügyi menedzsment folyamatokat, feladatokat.

2X3 óra
1. alkalom: június 7. 16.00-19.00
2. alkalom: június 14. 16.00-19.00
Tréner: Berger Edit
A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

4,8 rating
26 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2023. 06. 07.
Expired!

időpont

16:00 - 19:00

Helyszín

Mozaik Hub
Rumbach Sebestyén utca 11-13 (akadálymentes)

Előadó

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.