Forrásteremtés civil szervezeteknek

Mi a forrásteremtés? Mi a különbség a fundraising és a forrásteremtés között? Milyen forrásteremtési célokat érdemes kitűzni a szervezetben? Hogy készítsünk forrásteremtési tervet? Milyen hazai és külföldi forrásokból gazdálkodhat egy civil szervezet ma Magyarországon? Milyen lehetőségeink vannak saját bevételeket generálni? Hogyan tudunk magántámogatókat bevonni a tevékenységünk finanszírozására?

Többek között a fenti kérdésekre kaphatnak választ a Forrásteremtés alapok című képzésünk résztvevői. A képzés célja, hogy az elméleti megalapozás mellett, gyakorlati tudnivalókat, tanácsokat, konkrét eszközöket osszon meg a résztvevőkkel.

Felismerve, hogy a járványhelyzet közvetett hatásai elérték a civil szektort is, fontosnak tartjuk, hogy a képzés az általános tematikán kívül reflektáljon a kialakult helyzetre, és a téma keretein belül segítséget nyújtson a megváltozott működésben és az újratervezésben.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések szakmai munkatársainak, vezetőinek, akik a forrásteremtéssel kapcsolatos tervezési vagy megvalósítási feladatokban vesznek részt, és/vagy adománygyűjtéssel, pályázatírással, kommunikációval foglalkoznak.

A képzés webinar, vagyis online formátumban kerül megtartásra.
A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.
3X2 óra, 16.30-18.30
1. képzési nap: november 24.
2. képzési nap: november 26.
3. képzési nap: december 1.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

5,0 rating
18 értékelés

Értékeld eseményünket!

Jelentkezési lap

Szabad Helyek Száma: Unlimited
A képzésre elfogytak a helyek.

dátum

2020. 11. 24.

időpont

16:30 - 18:30

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online
REGISZTRÁCIÓ

Előadók

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.