Forrásteremtés civil szervezeteknek

Mi a forrásteremtés? Mi a különbség a fundraising és a forrásteremtés között? Milyen forrásteremtési célokat érdemes kitűzni a szervezetben? Hogy készítsünk forrásteremtési tervet? Milyen hazai és külföldi forrásokból gazdálkodhat egy civil szervezet ma Magyarországon? Milyen lehetőségeink vannak saját bevételeket generálni? Hogyan tudunk magántámogatókat bevonni a tevékenységünk finanszírozására?

Többek között a fenti kérdésekre kaphatnak választ a Forrásteremtés alapok című képzésünk résztvevői. A képzés célja, hogy az elméleti megalapozás mellett, gyakorlati tudnivalókat, tanácsokat, konkrét eszközöket osszon meg a résztvevőkkel.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések szakmai munkatársainak, vezetőinek, akik a forrásteremtéssel kapcsolatos tervezési vagy megvalósítási feladatokban vesznek részt, és/vagy adománygyűjtéssel, pályázatírással, kommunikációval foglalkoznak.

A képzés webinar, vagyis online formátumban kerül megtartásra.A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

3X2 óra, 16.00-18.30
1. képzési nap: április  1.
2. képzési nap: április  6.
3. képzési nap: április 8.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

4,9 rating
20 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2021. 04. 01.
Expired!

időpont

16:00 - 18:30

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online

Előadó

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.