Forrásteremtés civil szervezeteknek

Mi a forrásteremtés? Mi a különbség a fundraising és a forrásteremtés között? Milyen forrásteremtési célokat érdemes kitűzni a szervezetben? Hogy készítsünk forrásteremtési tervet? Milyen hazai és külföldi forrásokból gazdálkodhat egy civil szervezet ma Magyarországon? Milyen lehetőségeink vannak saját bevételeket generálni? Hogyan tudunk magántámogatókat bevonni a tevékenységünk finanszírozására?

Többek között a fenti kérdésekre kaphatnak választ a Forrásteremtés alapok című képzésünk résztvevői. A képzés célja, hogy az elméleti megalapozás mellett, gyakorlati tudnivalókat, tanácsokat, konkrét eszközöket osszon meg a résztvevőkkel.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések szakmai munkatársainak, vezetőinek, akik a forrásteremtéssel kapcsolatos tervezési vagy megvalósítási feladatokban vesznek részt, és/vagy adománygyűjtéssel, pályázatírással, kommunikációval foglalkoznak.

A képzés webinar, vagyis online formátumban kerül megtartásra.A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

3X2 óra, 16.00-18.30
1. képzési nap: április  1.
2. képzési nap: április  6.
3. képzési nap: április 8.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

4,9 rating
20 értékelés

Értékeld eseményünket!

dátum

2021. 04. 01.
Expired!

időpont

16:00 - 18:30

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online

Előadó

  • Cernov Mircea
    Cernov Mircea

    Mircea a Mozaik Hub korábbi igazgatója, a Hub koncepciójának és stratégiájának egyik kidolgozója. Az évek során Mircea több nemzetközi szervezetnél és társadalmi startupnál dolgozott Európa különböző részein. Szakmai vezetőként, később külső tanácsadóként számtalan civil szervezet stratégiájának megalkotásában vett részt. Kiemelt területei, sok más téma mellett, a stratégiai tervezés, a forrásteremtés és a stakeholder szemlélet. Ezekben a témákban szinte napi rendszerességgel mentorál civil szervezeteket és kezdeményezéseket.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.