Mozaikhub.hu 369d0c45a8941d2677e286edc2f95340fc044628fec118cb23f7615555aa52ff
hu | en

Mozaik Hub csapat

Cernov Mircea 
Mozaik Hub igazgató
mirceacernov[@]mozaikhub.hu

mircea.jpgA Mozak Zsidó Közösségi Hub szakmai vezetőjeként, Cernov Mircea szerepe egy szakmai tudásplatform és egy civil szakemberekből, társadalmi vállalkozókból, képviseleti vezetőkből és közösségi aktivistákból álló közösség megteremtése. Ezen felül katalizátorként vesz részt egy hatásosabban működő, aktívabb, együttműködőbb és fenntarhatóbb zsidó közösség megteremtésében. 

Az évek során Mircea több nemzetközi szervezetnél és társadalmi startupnál dolgozott Európa különböző részein. Az Amerikai Joint Distribution Comitee (JDC) magyarországi és romániai közösségfejlesztési igazgatóhelyettese volt, ahol közösségfejlesztésért, valamint kulturális és oktatási programokért volt felelős. Ügyvezető igazgatóként dolgozott a Haver Alapítványnál, valamint stratégiai tanácsadója volt a GeoGebra-nak és a World ORT magyarországi képviselője is. A Limmud Magyarország, valamint a budapesti Izraeli Kulurális Intézet egyik alapítója, korábban számos helyi és közösségi szervezet kuratóriumi tagja.

Cernov Mircea BA szociális munkás diplomával rendelkezik. Számos oktatási és posztgraduális programban vett részt, így például: nonprofit menedzsmentet tanult a Picker Centerben, a Columbia Egyetemen, társadalmi diverzitást az Oriel College-ban, az Oxfordi Egyetemen, valamint új technológiákat és civil szektor kapcsolata az Arden House-ban, a Columbia Egyetemen.

 

Tordai Bence
Mozaik Hub koordinátor
bencetordai[@]mozaikhub.hu

bence.jpgA Mozaik Hub koordinátoraként Tordai Bence a Hubbal kapcsolatos operatív teendőket látja el. Emelett aktívan részt vesz a tervezési folyamatokban, tartalomfejlesztésekben, valamint a kommunikációban.     

Bence Budapesten született és nőtt fel, több mint 10 éve aktív a zsidó közösségben. Éveken keresztül volt szarvasi táborozó később madrich is. 2009 óta a Haver Alapítvány önkéntese. 3 évig a Haver Alapítvány oktatási program vezetőjeként dolgozott. Az utóbbi években számos művészeti, oktatási és közösségi projekt, valamint civil szervezet önkéntes közreműködője.

2012-ben szerzett MA diplomát az ELTE bölcsészettudományi karán. 2011 óta számos nonprofit menedzsment és leadership témájú képzésen és szemináriumon vett részt Magyarországon és külföldön. Bence átfogó ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik az önkéntesekkel való munka, a projektmenedzsment és az informális oktatás területén. További érdeklődési témái közé tartozik az online média, Budapest zsidó és nem zsidó épített öröksége, valamint az urbanizmus és a fenntarthatóság.

 

Balázs Gábor
Konzultáció, Mozaik Hub judaizmus

gabor.jpg

Gábor az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetemen, valamint számos informális oktatási keretben zsidó és izraeli filozófiát tanít. Korábban a Lauder Javne iskola judaisztikai tanácsadója, az Izraeli Kulturális Intézet és a Maszoret Avot iskola igazgatója volt. Társadalmi munkában a Magyarországi Autonóm Orthodox Hitközség alelnöke. Gábor az izraeli Bar-Ilan egyetemen doktorált. Fő érdeklődési területe vallás és erkölcs kapcsolata, valamint modern zsidó és izraeli identitás elméletek.   

 

 

 

Képzések és konzultáció

Büchler András, kommunikáció, PR
Harsányi András, pénzügyi menedzsment 
Héra Gábor, hatásmérés
Somogyi Zsófia, belső kommunikáció és problémakezelés
NIOK Alapítvány, online kommunikáció, közösségi finanszírozás (crowd-funding), adományszervezés


Szervezet 

Diego Ornique, JDC Europe igazgató, Mozaik Hub stratégia
Stefan Oscar, JDC Europe programigazgató, Mozaik Hub stratégia 
Russel Wolkind, JDC Europe tervezés és partnerségek igazgató, Mozaik Hub forrásteremtés
Zoya Shvartzman, JDC Europe tervezés és partnerségek liaison, Mozaik Hub forrásteremtés 
Marcelo Dimentstein, JDC Europe kutatás és értekelés igazgató, Mozaik Hub kutatás
Colin Bulka, JDC Magyarország Alapítvány igazgató


Arculat: DekoRatio Reklámszolgáltató Zrt.
Grafika: Stark Attila
Jogi ügyek: Nógrádi Ügyvédi Iroda

 

0%

Köszönjük, hogy feliratkoztál. Kérjük, kövesd az e-mail címedre elküldött linket a feliratkozás megerősítéséhez.

Error signing you up, please check the fields for problems.